Methode

Persoonlijk dieet en begeleiding

de gezonde methode van My-LifeSlim

Afvallen is vaak niet makkelijk. En voor veel mensen ook niet leuk. Het persoonlijk dieet en de goede begeleiding door uw eigen gewichtsconsulent van My-LifeSlim maakt afvallen echter wat leuker én makkelijker. Of u nu kiest voor een online programma of een bezoek aan onze dichtstbijzijnde afslankpraktijk.

Intake om persoonlijk dieet te maken
Gaat u afvallen met persoonlijke begeleiding bij u in de buurt? Dan kiest u een eigen gewichtsconsulent. Daar krijgt u eerst een intake en ontdekt u wat er bij komt kijken om gezond en verantwoord af te slanken. Door het gesprek kan de consulent een persoonlijk dieet voor u samenstellen. De intake duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit gesprek krijgt u een leefwijzer mee: daarin staat alles wat de consulent bespreekt nog eens makkelijk op een rij.

Persoonlijk dieet dankzij Persoonlijk Dag Schema
Tijdens de intake maakt de gewichtsconsulent een persoonlijk dagschema, helemaal voor u op maat. De consulent houdt bijvoorbeeld rekening met uw eetgewoontes, werk, sport, medicijngebruik en algemene gezondheid. Om een goed schema te maken, meet de consulent ook uw lengte, gewicht, vetpercentage en bloeddruk. Met al deze gegevens lukt het een goed persoonlijk dieet op papier te zetten.

Na de intake bezoekt u de consulent elke week om uzelf te wegen, te meten en te bespreken hoe het persoonlijk dieet bij u werkt.

Lees verder hoe u met My-LifeSlim uw eigen gewicht bereikt.