Ondernemen

Wordt Zelfstandig GewichtsConsulent bij My-LifeSlim

Starten met eigen afslankpraktijk

na de korte opleiding gewichtsconsulent

Wilt u zelfstandig werken en gezond bezig zijn? Dan is de korte opleiding gewichtsconsulent vast iets voor u. My-LifeSlim zoekt namelijk altijd mensen die als zelfstandig gewichtsconsulent aan de slag willen.

Bent u een gedreven ondernemer?
My-LifeSlim haalt gezond en verantwoord afslanken uit de zogenaamde witte jassen en chic aandoende kliniekensfeer. Dat slaat aan. Daarom vindt u onze praktijken op steeds meer locaties. In gezondheidscentra, fysiotherapiepraktijken, wijk of buurtcentrum of welke geschikte locatie dan ook. Hoe dat kan? Omdat we afslanken weer persoonlijk maken en dicht bij de mensen brengen.

Hebt u al een eigen onderneming?
Dan is My-LifeSlim als extra bedrijfsactiviteit gemakkelijk in te passen. Wij verzorgen de opleiding voor u en/of uw medewerkers en begeleiden u naar een soepele opstartfase.

Altijd al ondernemer willen worden?
Zoekt u een gezonde uitdaging voor u en uw omgeving? Dan is dit uw uitgelezen kans om bij de My-LifeSlim familie aan boord te stappen. Na het volgen van de My-LifeSlim opleiding gewichtsconsulent, officieel “Zelfstandig Gewichts Consulent”, krijgt u begeleiding met de complete opstart van uw eigen afslankpraktijk.

Zit u met My-LifeSlim ergens aanvast?
Nee. My-LifeSlim kent absoluut geen wurgcontacten, instapkosten of maandelijkse bijdrages. De enige afspraak die we met u maken is dat u het welzijn van uw klant voorop zet. Tevreden klanten vormen de basis voor uw en ons gezamenlijke succes!

Bent u een”mensen-mens”?
Wij zoeken mensen met de X-factor! Hebt u die factor, die maakt dat anderen bereid zijn uw adviezen op te volgen? Ieder “mensen-mens” met de X-Factor kan een goede gewichtsconsulent worden. U moet kunnen luisteren en u verplaatsen in de ander en deze adviseren zonder belerend te zijn. Kortom, u creëert met uw persoonlijkheid de juiste sfeer waarin uw cliënt bereid is met u het avontuur aan te gaan.

Vooropleiding nodig voor opleiding gewichtsconsulent?
Werken en denken op mbo-niveau is voor ons genoeg; de nadruk ligt meer op uw vaardigheid als coach. Afhankelijk van uw vooropleiding en ervaringen passen we de tijdsduur van uw opleiding gewichtsconsulent aan. Door individueel te trainen halen we maximaal rendement uit uw tijd, zodat de opleiding niet te lang duurt. Verder vinden er jaarlijks bijscholings- en trainingsdagen plaats.

Welke basiskennis hebt u na de opleiding gewichtsconsulent?
Sluit u de opleiding gewichtsconsulent (voluit: “Zelfstandig Gewichts Consulent”) met succes af, dan beschik u onder andere over kennis van:

 1. de My-LifeSlim afslankmethode in relatie tot het menselijk lichaam.
 2. de meest voorkomende ziekten/aandoeningen en medicijngebruik in relatie tot overgewicht.
 3. het werken met het My-LifeSlim consulentensoftwareprogramma.
 4. het maken van uw eigen ondernemingsplan voor een succesvolle My-LifeSlim praktijk.

consulent
Past u in het profiel en beschikt u over…..?

 1. De X-Factor!
 2. Werken en denken op mbo-niveau
 3. Leeftijd vanaf 27 jaar (bespreekbaar)
 4. Coachingsvaardigheden
 5. Contactuele eigenschappen
 6. Inlevingsvermogen
 7. Daadkracht en doorzettingsvermogen
 8. Medische en/of sociaal-maatschappelijke achtergrond (een pre, niet noodzakelijk)

Voelt het ook als uw missie om in uw omgeving mensen gezond en vitaal te maken? Neem dan de eerste stap contact op of vul het formulier in voor de opleiding gewichtsconsulent en start binnenkort uw eigen afslankpraktijk. Stuur dan uw motivatie en CV naar hoofdkantoor@mylifeslim.com T.a.v. Aloys van Deenen Zet daarmee de eerste stap voor de My-LifeSlim opleiding gewichtsconsulent en start binnenkort uw eigen afslankpraktijk.

Lees hier meer over de My-LifeSlim methode.
Al consulent? Inloggen.