Suikervrij

Eet u veel minder om af te vallen? Dan raakt uw suikerspiegel al gauw van slag. Gevolg? De kilo’s zitten er na een eerste afslankronde zo weer aan (het jojo-effect)! Dat kunt u voorkomen met een suikervrij dieet van My-LifeSlim.

Waarom suikervrij?
Volgt u een suikervrij dieet, dan houdt u uw suikerspiegel in balans. Dat betekent dat u alleen vetkilo’s kwijtraakt, geen spiermassa. En vetkilo’s kwijtraken, betekent weer dat u zich al na een paar dagen fitter voelt. Dat hebt u toch veel liever dan zo’n futloos gevoel, door het verbranden van de verkeerde kilo’s (spiermassa)?

Hoge suikerspiegel, lage suikerspiegel
Een hoge suikerspiegel veroorzaakt lekkere trek en opslag van vetten door uw lichaam voor uw vetreserve. Een lage suikerspiegel – bijvoorbeeld door een crashdieet – zorgt voor een hoger vetpercentage, minder spiermassa en een lagere stofwisseling. Na de afslankronde komt u daardoor snel weer aan en kunt u opnieuw beginnen. Daar zit u toch niet op te wachten? Kies daarom voor een suikervrij dieet en de My-LifeSlim methode om af te slanken.

Wat is een suikervrij dieet?
Tijdens de intake legt uw consulent u uit wat My-LifeSlim onder suikervrij dieet verstaat en hoe goed dit werkt voor uw suikerspiegel. Kijk ook alvast bij onze smakelijke, suikervrije recepten.

Lees hier meer over de My-LifeSlim methode en een persoonlijk dieet