• Afvallen onder begeleiding
 • Geen jojo-effect
 • Persoonlijk Dag schema
 • Gezond en vooral lekker eten
 • Past binnen ieder gezin

Kickstart Nieuwe Jij 2021


De feestdagen zijn achter de rug en 2021 lacht je toe, tijd om lekker de gezonde gewoontes op te pakken. Je hebt bedacht om in het nieuwe jaar dan toch echt te gaan afvallen. De ervaring leert dat je de eerste 2 weken heel gemotiveerd bent en daarna ben je alweer vergeten waar je mee bezig was...

Ben je misschien te streng? Of mis je een stok achter de deur? Of...

En dan is het ineens alweer Juni...

Dan hebben we het nog niet eens over de vakantie en al die BBQ-feestjes die voor de deur staan.

En voordat je het weet komen de donkere dagen er alweer aan met gezellige avondjes op de bank en al dat lekkers in de supermarkten.

Ineens is er alweer een jaar voorbij.

MAAK VAN 2021 JOUW JAAR!

Vind je afvallen en volhouden niet eenvoudig? Dan ben je niet de enige! Daarom gaan wij jou 8 weken lang tijdens de challenge helpen. Je krijgt een-op-een begeleiding en je hebt een wekelijks weegmoment (ondersteuning in de vorm van natuurlijke supplementen). Inbegrepen zit ook gratis toegang tot een besloten Facebookgroep met veel tips, tricks en heerlijke recepten en een dosis motivatie door je eigen coach en maarliefst 20 andere coaches in de online community.

START NU tijdens de challenge ’’Een kickstart naar een nieuwe Jij’’ en geniet deze zomer van je behaalde resultaat.

We gaan ervoor! Aanmelden kan vanaf 1 t/m 17 januari 2021

Na inschrijving plannen we een intakegesprek op de praktijk bij jou in de buurt. Op basis van het gesprek en de meetresultaten maken jouw coach en gewichtsconsulent een persoonlijk dagschema, helemaal voor jou op maat. Ook dat hoort bij succesvol afvallen onder begeleiding. Jouw consulent houdt bijvoorbeeld rekening met je eetgewoontes, werk, sport, medicijngebruik en algemene gezondheid.

Aan het eind van je intake krijg je een behandelbijsluiter (Leefwijzer). Daarin staat alles wat de consulent vertelde nog eens makkelijk op een rij. Ook krijg je een Voedingswijzer, een handige boodschappenlijst met alle producten die in je Persoonlijk Dag Schema passen. De lijst neem je makkelijk mee in je tas als je boodschappen doet. Met deze intake en papieren begin je écht met afvallen onder begeleiding. En is stap 1 gezet.

Na de intake bezoek je de consulent elke week om jezelf te wegen, te meten en te bespreken hoe het persoonlijk dieet bij jou werkt. Dat is stap 2 van afvallen onder begeleiding. Daarnaast ontvang je dagelijks in de besloten Facebookgroep inspiratie en recepten om lekker gemotiveerd te blijven.

Aan de start van de challenge stel jij je persoonlijke doel. Haal jij je persoonlijke doel? Dan ontvang jij het ‘’Kook je Slank’’ Kookboek

We gaan er een superleuke challenge van maken!

Je ontvangt in het 8 weken challenge pakket:

 • 1x startpakket bestaande uit intake, MLS Detox, MultiFit, 8x wekelijks 1 op 1 begeleiding en een wekelijks weegmoment (ondersteuning in de vorm van natuurlijke supplementen);

 • Gratis toegang tot een besloten Facebookgroep;

 • Veel tips, tricks en heerlijke recepten;

 • Een dosis motivatie en stimulatie;

 • Gratis controleabonnement t.w.v. €67,50;

 • Meer energie;

 • Gezond leren koken;

 • Online supermarktsafari;

De Kickstart naar een nieuwe ‘’Jij’’ challenge is zowel voor bestaande als nieuwe klanten van My-LifeSlim te volgen.

De challenge loopt van 18 januari t/m 14 maart 2021

Voor informatie of aanmelden kun je eenvoudig je dichtstbijzijnde consulent vinden.

https://www.mylifeslim.com/consulenten/