• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

My-LifeSlim Drechtsteden / Mirjam Arendse

Gezond en verantwoord afslanken.

Mijn naam is Mirjam Arendse en inmiddels vanaf juni 2011 werkzaam als My-LifeSlim gewichtsconsulente in Papendrecht onder de naam My-LifeSlim Drechtsteden.

 Voeding en overgewicht heeft als een rode draad door mijn leven gelopen en heb ik jarenlang gestreden tegen de kilo’s. Om hier grip op te krijgen heb ik zo’n beetje alle diëten wel geprobeerd. Ik schaamde mij inmiddels voor mijn lichaam, voelde verdriet, woede, onzekerheid en machteloosheid. Totdat ik in aanraking kwam met de My-LifeSlim methode, wat mij prima bleek te passen en mij inzicht gaf in mijn voedingspatroon. Wat mij eerder niet gelukt was, lukte nu ineens wel. Ik veranderde mijn leefstijl en merkte dat afvallen gezond en lekker eten hand in hand konden gaan. Na een gewichtsverlies van ruim 50 kilo veranderde mijn hele leven. Ik mocht gezien worden, kreeg steeds meer energie en zelfvertrouwen en kleding kopen bleek ineens veel leuker.

 Hierdoor werd gezonde eetgewoonte en voeding mijn passie en ben ik diverse opleidingen gaan volgen om zoveel mogelijk kennis op te doen. De interne opleiding binnen de My-LifeSlim organisatie bleek uiteindelijk het toefje op de taart en mocht ik mij ook My-LifeSlim gewichtsconsulente noemen. Inmiddels mag ik als ervaringsdeskundige mijn klanten begeleiden en laten zien dat wat mij lukte voor iedereen mogelijk kan zijn. Persoonlijke begeleiding kan je net een extra zetje in de rug geven. Daarbij gun ik een ieder om blij met zichzelf te zijn.

 Wil je info wat ik en deze  methode voor jou kan betekenen,  bel en maak een afspraak!

Met vriendelijke groet,

Mirjam

My-LifeSlim Drechtsteden / Mirjam Arendse

Adres: C.Huygenslaan 43c
3351 XA Papendrecht
Nederland

Telefoon: 06 535 853 19

E-mail:mirjamarendse@mylifeslim.com