• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

My-LifeSlim Heiloo / Patricia v.d. Voort

Hallo, mijn naam is Patricia Ranzijn, sinds 2012 eigenaresse van My-LifeSlim Heiloo en gediplomeerd Gewichtsconsulente. Ik ben 36 jaar jong, getrouwd en moeder van twee kleine jongens.

In mijn praktijk coach ik mensen met de My-LifeSlim methode naar hun streefgewicht en leg ik de focus op een gezonde leefstijl. Ik hanteer de 80/20 regel. De 80/20 regel staat voor 80% gezond eten en 20% eten wat je wilt. Voor mij is dit dé manier om balans in mijn leven en gewicht te behouden, daarom geef ik deze adviezen graag door.

We starten met een uitgebreide intake waarna ik een persoonlijk voedingsdagschema voor je maak. Hierin houd ik goed rekening met je wensen qua leefstijl, werk, sport en andere belangrijke zaken. Alle voedingsmiddelen komen uit de supermarkt (geen pakjes en zakjes) en het voedingspatroon is makkelijk te combineren met je werk en privé situatie.

Wekelijks hebben wij een weegmoment, bespreken wij de resultaten en coach ik jou op weg naar een betere en gezondere levensstijl. Dit is de wel bekende stok achter de deur.

Het afvallen gaat in combinatie met de My-LifeSlim voedingssupplementen welke je ondersteunen tijdens het afvallen.

Mijn uitdaging is om mijn cliënten te motiveren naar een gezonde leefstijl voor nu en in de toekomst. 

Dankzij mijn ervaring en ruime kennis over gezonde voeding, in combinatie met mijn spontaniteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen, heb ik al veel mensen met succes mogen adviseren. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werk elke dag met veel passie uitvoer.

Ik hoop je binnenkort bij mij in de praktijk te zien.
Gezonde groetjes van Patricia

My-LifeSlim Heiloo / Patricia v.d. Voort

Adres: De Strandwal 28
1851 VM Heiloo
Nederland

Telefoon: 06 284 838 77

E-mail:patriciavandervoort@mylifeslim.com

Website: https://heiloo.mylifeslim.com