• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

My-LifeSlim Middelharnis / Gonny Smeets

Mijn naam is Gonny Smeets en sinds januari 2009 werkzaam als gewichtsconsulent.

Een druk sociaal leven en mijn hang naar gezelligheid brachten mij vaak in de verleiding om wat extra’s te eten. Daar werd ik niet echt dik van maar toch kwam er iedere keer weer een kilootje bij. Hoe komt dat nou precies, is wat ik mij afvroeg? Reden voor mij om een opleiding voor gewichtsconsulent te volgen en zo ontstond het idee om anderen te gaan begeleiden met afvallen. Nadat ik de opleiding zelfstandig gewichtsconsulent bij My-LifeSlim had gevolgd en ikzelf succesvol was afgevallen ben ik gestart met mijn eigen My-LifeSlim afslankpraktijk.

Bij afslanken gaat het veelal om het aanpassen van de levensstijl en is de enige manier om een gezond gewicht te houden. Hier leert u een nieuw eetpatroon of u eetgedrag zodanig te veranderen dat het gezonder wordt. Na de intake volgt u een persoonlijk op maat gemaakt voedingsprogramma met drie normale gezonde maaltijden per dag aangevuld met een verantwoord tussendoortje.

De kracht van My-LifeSlim schuilt in de wekelijkse individuele begeleiding en de ondersteuning van natuurlijke voedingssupplementen die het afslankproces prettiger doen verlopen.

Bereikt u het door u gewenste gewicht, dan bouwt u in 3 weken de supplementen af verzwaard u de maaltijden zodat uw lichaam in balans blijft en voorkomt u het gevreesde jojo-effect.

Graag wil ik u begeleiden naar een gezonde levensstijl en een daarbij behorend gezond gewicht, zodat u zich weer fit en vitaal gaat voelen.

My-LifeSlim Middelharnis / Gonny Smeets

Adres: Kon.Julianaweg 13
3241 XB Middelharnis
Nederland

Telefoon: 06 205 642 37

E-mail:gonnysmeets@mylifeslim.com