• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

My-LifeSlim Nijverdal / Angela Veltmaat

Afvallen met Angela in Nijverdal

Wat leuk dat je mijn pagina bezoekt, de eerste stap naar een gezonde levensstijl heb je zojuist al gezet! Mijn naam is Angela en ik ben consulent bij My-LifeSlim in Nijverdal. Mijn hoofdvestiging is gevestigd in Nijverdal en heb ook een praktijkruimte in Mariënheem. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar Nijverdal kunnen komen of het qua afstand fijner vinden om naar Mariënheem te komen, dan kan dit uiteraard.

Door mijn achtergrond als gewichtsconsulente kan ik je de juiste hulp bieden om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Zelf weet ik heel goed wat voor impact overgewicht op je heeft. Gelukkig weet ik nu ook dat het mogelijk is om op een gezonde manier af te vallen en de juiste balans in je eetpatroon terug te vinden. Ik voel me nu veel energieker, zit beter in mijn vel en heb meer zelfvertrouwen. Dit gun ik jou natuurlijk ook!

Succesvol afvallen met een coach

Met behulp van gezonde voeding en de supplementen van My-LifeSlim leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Door het volgen van dit concept word je niet alleen steeds bewuster van gezonde voeding, maar ontwikkel je uiteindelijk een gezonde levensstijl.

De kracht van My-LifeSlim zit voornamelijk in 1 op 1 begeleiding. Net als vele anderen vond ook ik het lastig om het helemaal alleen te doen. Het is fijn als iemand voor je klaarstaat om je te steunen en je te motiveren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er alleen voor staat; afvallen doen we immers samen! Ik ben er om je 1 op 1 te begeleiden en ben jouw ‘stok achter de deur’ wanneer je het nodig hebt. Je kunt altijd bij me terecht voor tips, advies, een weegmoment of gewoon een luisterend oor, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Het maakt niet uit of je veel of weinig wilt afvallen, gewicht is slechts een getal. Uiteindelijk gaat het erom dat het gewicht bij je past en je je er goed bij voelt. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij jouw doel bereikt!

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je klaar voor de volgende stap? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor het maken van een afspraak.

Ik hoop je snel te ontmoeten, je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Angela Veltmaat

My-LifeSlim Nijverdal

My-LifeSlim Nijverdal / Angela Veltmaat

Adres: Kuperserf 4-09
7443 HC Nijverdal
Nederland

Telefoon: 06-58777019

E-mail:angelaveltmaat@mylifeslim.com