• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

My-LifeSlim Varsseveld / Hester Bergsma

Wie is Hester Bergsma

Ik ben gelukkig getrouwd met Dennis en de trotse moeder van twee zoons. Dierenliefster en houdster van verschillende beesten in het rond ons huis; hier is ook de praktijk gevestigd.

Na het volgen van de opleiding gewichtsconsulente ben ik in contact gekomen met My-LifeSlim. Ik heb vervolgens bij My-LifeSlim de opleiding gevolgd en ben in Varsseveld een praktijk gestart. Zelf heb ik ook mogen ervaren wat de methode van My-LifeSlim met je doet met een blijvend resultaat.

Wat kan je van mij verwachten

Naast de wekelijke weegmomenten ontvang je tips en recepten, nemen wij lastige momenten door en vieren samen de successen. Wij doorlopen samen het proces van vallen en opstaan, in dit proces ben ik de “stok achter de deur”, zodat jij straks verder kan in je nieuwe levensstijl. Ook ben ik het luisterend oor en sta ik je met raad en daad terzijde.

Mijn praktijk is gevestigd in de voormalige stal van een woonboerderij met een eigen ingang, net buiten het centrum van Varsseveld. Mijn praktijk is knus, warm en laagdrempelig waar aandacht en respect voor elkaar centraal staan.

Interesse?

Meer weten, bel, mail of app. dan mij dan!

Je bent van harte welkom om kennis met mij en met My-LifeSlim te maken.

My-LifeSlim Varsseveld / Hester Bergsma

Adres: Sinderenseweg 40
7051 HG Varsseveld
Nederland

Telefoon: 06 42271624

E-mail:hesterbergsma@mylifeslim.com