• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

My-LifeSlim Zwanenburg - Hoofddorp / Boukje van Solingen

My-LifeSlim staat voor één op één coaching om je levensstijl te verbeteren.
Mijn naam is Boukje van Solingen en ik startte in november 2019 mijn My-LifeSlim afslankpraktijk.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in voeding en gezondheid. In mijn werk uitte zich dat naast mijn werk in de ouderenverzorging verder uit op de afdeling voeding- en dieetadvisering. Mensen willen vaak wel gezonder eten en leven.  Maar ingesleten gewoontes, gebrek aan kennis en energie, maken het vaak lastig om op eigen kracht het roer om te gooien. Dat ik daar het verschil in kon maken gaf mij veel voldoening.

Mijn passie, plezier en voldoening haal ik nu meer dan ooit uit mijn werk als gewichtsconsulent.  Samen kunnen we ook voor jou het verschil maken.  Praktisch advies aan de hand van een persoonlijk dagschema met veel tips en tricks en recepten die gemakkelijk passen binnen ieder gezin. My-LifeSlim is echt goed te doen, het is geen streng dieet maar een methode die je leert om op een slimme manier te blijven genieten en toch af te vallen. Ik hoop dat ik mag rekenen op jouw inzet en doorzettingsvermogen. Ook als het maar  even tegenzit ben ik jouw luisterend oor en steuntje in de rug in mijn praktijk met een appje of belletje, je staat er nooit alleen voor.

Ik hou van resultaat,  maar meer nog van mensen! 

Durf je het aan om vanaf nu jouw eigen koers te bepalen?  Stel het dan niet langer uit maar maak een afspraak en samen gaan we voor jouw succes!

Groetjes Boukje

My-LifeSlim Zwanenburg - Hoofddorp / Boukje van Solingen

Adres: Dennenlaan 148
1161 CV Zwanenburg
Nederland

Telefoon: 06-41960571

E-mail:boukje@mylifeslim.com