• Afvallen onder begeleiding
 • Geen jojo-effect
 • Persoonlijk Dag schema
 • Gezond en vooral lekker eten
 • Past binnen ieder gezin

HCG-Aerosol

€ 110,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

OF

Beschrijving

Hormoonvrije HCG kuur voor 23 dagen.

Informatie

De klassieke HCG Afslankkuur
mét compleet vernieuwde formule voor nog betere afslankresultaten!

Het HCG dieet: eenvoudig en met geweldige afslankresultaten! Met HGC Aerosol en dit dieet heb je een unieke 23-daagse afslankkuur. Hiermee slank je effectief af, maak je je lichaam schoon en voorkom je het jojo-effect!

Vertrouwde basis
Ruim 50 jaar geleden ontdekte de Britse Dr. Simeons het HCG Dieet. In de loop van de jaren kreeg dit dieet wereldwijd veel bekendheid. Het hielp dan ook al veel mensen om eenvoudig en zonder jojo-effect af te slanken.

Veilig en verantwoord
HCG Spray produceren we volgens de strenge eisen van GMP en HACCP. Dit betekent dat we de procedures volgen die je kwaliteit, voedselveiligheid en voedselhygiëne garanderen. HCG Spray is in Brussel geregistreerd onder NUT-nummer: NUT/AS1856/1. In Nederland staat het onder controle van de nieuwe Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Inhoud van HCG Afslankkuur: 30ml.
Ingrediënten per dagdosis (1.2 ml)

 • water
 • L-carnitinetartraat (10 mg per dagdosering)
 • conserveringsmiddel kaliumsorbaat
 • conserveringsmiddel natriumbenzoaat
 • voedingszuur citroenzuur
 • chroom (III) chloride (20 μg chroom per dagdosis, 50% ADH*)
 • natriumseleniet (11,2 μg Selenium per dagdosis, 20% ADH*)
 • cyanocobalamine (vitamine B12; 0,0006%; 2,4 μg per dagdosis, 96% ADH*)

Dosis
Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 1,2 ml. Spray in de ochtend 5x en drink daarna 15 minuten niet. Spray voor het avondeten 5x en eet en drink daarna 15 minuten niet.

Hoe werkt het HCG dieet?
In 23 dagen gebruik je elke dag de HCG en volg je het dieet dat je er van ons bij krijgt. De HCG helpt je tijdens dit 500-calorieën-dieet. De combinatie maakt dat je je goed voelt en genoeg energie hebt.
De HCG ‘waakt’ over je zogenaamde structurele vet; dat is vet dat in je spieren zit en je organen beschermt. Tegelijkertijd laat HCG het mobiele vet verdwijnen; vet op je heupen, buik, billen enzovoort.

Het HCG kuur bestaat uit 2 belangrijke fases:

 1. HCG dieet
 2. stabilisatieperiode

Zo werkt de stabilisatieperiode
Na het HCG dieet duurt het zo’n 3 weken voordat je nieuwe gewicht stabiel is. Die 3 weken noemen wij de stabilisatieperiode. In die 3 weken volg je de richtlijnen van koolhydraatarme voeding. Waarom? Omdat dit het jojo-effect bij jou voorkomt en je helpt met de opbouw van een nieuw, gezond eetpatroon.
Bij elke HCG kuur ontvang je duidelijke uitleg over deze stabilisatieperiode.

Dit bereik je met de kuur
Met de HCG kuur bereik je allereerst gewichtsverlies. Daarnaast krijg je er na afloop een energieker en gezonder leven van, met een gezonder voedingspatroon. Kortom, hiermee heb je een dieet waarmee je echt blijvend afslankt, in plaats van dat je slechts werkt aan de korte termijn!

Advies voor je gezondheid
Gebruik een voedingssupplement niet als vervanger van evenwichtige en gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl. Hou je verder aan ons advies voor het gebruik van de hoeveelheid. Hou de kuur ook buiten bereik van kinderen en bewaar hem koel, droog en donker. Lees voor gebruik de bijsluiter met dieetadvies en recepten.