Kosten

Kosten

Wat kost My-LifeSlim?

Bij My-LifeSlim betaalt u slecht € 23,50 per week. Hier is alles bij in begrepen. De begeleiding van uw coach / consulent. Uw persoonlijk Dag Schema en de My-LifeSlim supplementen. Daarnaast krijgt u een behandelbijsluiter mee, die wij uw “leefwijzer” noemen. Plus een handige boodschappenlijst met alle producten die in uw voedingsplan passen. Deze past gemakkelijk in uw tas zodat die altijd bij u heeft om op te kijken als u uw boodschappen doet.

Voor de uitgebreide intake betaalt u slecht eenmaal en deze kost  € 25,00. Daarin wordt alles met u doorgenomen, uw vetpercentage en BMI gemeten. Uw huidige eetgewoonten, uw wensen ten opzichte van uw streefgewicht enz. besproken. Eigenlijk alles om er voor te zorgen dat u wel overwogen van start kunt gaan. Bent u eenmaal klant van My-LifeSlim dan hoeft u de intake  nooit weer te betalen.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om korting op de behandeling te krijgen als u liever voor een aantal weken vooruit wilt betalen. Dit kunt u met uw consulent bespreken.