• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

Methode

Persoonlijk dieet en afvallen onder begeleiding:
de gezonde methode van My-LifeSlim

Afvallen is vaak niet makkelijk. En voor veel mensen ook niet leuk. Met een persoonlijk dieet en afvallen onder begeleiding van je eigen gewichtsconsulent wordt het leuker én makkelijker. Of je via My-LifeSlim nu kiest voor afvallen met ‘n coach online of onze dichtstbijzijnde afslankpraktijk bezoekt om met een personal trainer af te vallen.

Afvallen onder begeleiding: intake voor persoonlijk dieet

Ga je via My-LifeSlim bij jou in de buurt afvallen? Dan kies je een eigen gewichtsconsulent die je helpt met afvallen onder begeleiding. Bij de consulent krijg je eerst een intake en ontdek je wat er bij komt kijken om gezond en verantwoord af te slanken. Die intake duurt ongeveer 30 minuten. Je consulent neemt dan alles met je door, zoals je eetgewoonten en gewenste streefgewicht. Ook meet de consulent je lengte, gewicht, vetpercentage en bloeddruk. Alles komt aan bod om er voor te zorgen dat je goed en verantwoord van start gaat. Dat is het voordeel van afvallen onder begeleiding.

Afvallen onder begeleiding

Persoonlijk dieet dankzij Persoonlijk Dag Schema

Op basis van het gesprek en de meetresultaten maakt de gewichtsconsulent een Persoonlijk Dag Schema, helemaal voor jou op maat. Ook dat hoort bij succesvol afvallen onder begeleiding. De consulent houdt bijvoorbeeld rekening met je eetgewoontes, werk, sport, medicijngebruik en algemene gezondheid. Met al deze gegevens lukt het een goed persoonlijk dieet te maken; stap 1 van afvallen onder begeleiding.

Starten met afvallen onder begeleiding

Aan het eind van je intake krijg je een behandelbijsluiter (Leefwijzer): daarin staat alles wat de consulent vertelde nog eens makkelijk op een rij. Ook krijg je een Voedingswijzer, een handige boodschappenlijst met alle producten die in je Persoonlijk Dag Schema passen. De lijst neem je makkelijk mee in je tas als je boodschappen doet. Met deze intake en papieren begin je écht met afvallen onder begeleiding.

Starten met afvallenonder begeleiding

Elke week een sessie ‘afvallen onder begeleiding’

Na de intake bezoek je de consulent elke week om jezelf te wegen, te meten en te bespreken hoe het persoonlijk dieet bij jou werkt. Dat is stap 2 van afvallen onder begeleiding.

In drie weken afbouwen

Heb jij je gewenste gewicht bereikt, dan bouw je in drie weken langzaam je supplementen af en verzwaar je de maaltijden. Hierdoor val je niet verder af. Dit heet de stabilisatieperiode. Die periode wordt voor jou makkelijker dankzij afvallen met coaching.

Stabilisatiewijzer

Tijdens de intake krijg je een bijsluiter. Op de achterkant daarvan vind je de stabilisatiewijzer. Met die uitleg stop je op elk gewenst moment zelf met afslanken, tijdelijk of helemaal.

Voorkom het jojo-effect

Heb je je gewicht bereikt, maar kom je weer aan? Grote kans dat je dan terugviel in oude eetgewoontes. Dat noemen we het jojo-effect of jojoën. Dankzij afvallen onder begeleiding helpen we je om dat te voorkomen.

Voorkom het jojo-effect

Controleabonnement sleept je er weer door

Aan het eind van de drie weken stabilisatie krijg je de kans een controleabonnement te nemen; een soort herhaalrecept voor enkele extra sessies. Hoe dat abonnement werkt? Binnen 12 maanden kom je dan nog vijf keer wegen en meten. Dreig je terug te vallen in oude eetgewoontes? Dan sturen we snel bij en voorkom je dat je opnieuw moet afvallen onder begeleiding.

Wat kost afvallen onder begeleiding via My-LifeSlim?

Bij My-LifeSlim betaal je slecht € 28,00 per week. Daar zit de basis bij in:

  • begeleiding van je coach/consulent
  • Persoonlijk Dag Schema
  • My-LifeSlim supplementen
  • behandelbijsluiter (Leefwijzer)
  • Voedingswijzer/boodschappenlijst

Voor de uitgebreide intake betaal je slechts € 30 (eenmalig). Word je klant van My-LifeSlim? En krijg je later een terugval? Dan is je nieuwe intake daarna altijd gratis.

Optioneel is het mogelijk om gebruik te maken van extra ondersteuning; aan te kopen in een aantrekkelijk startpakket, met daarin MultiFit-Forte en een MLS-Detox kuur.