• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

Webshop

Ondersteunende producten bij onze methode

Leerde jij met hulp van een My-LifeSlim consulent een nieuwe levensstijl aan? Maar spaarde je er door de vakantie, feestdagen of een blessure weer een paar kilo bij? Dan weet je hoe je weer op gewicht komt en red je dat prima met de producten uit deze webshop. De Homeset vormt een programma waarbij je goede uitleg op papier krijgt, in plaats van persoonlijke begeleiding.

Online Programma volgen

Heb je geen ervaring met My-LifeSlim? Dan heeft het de voorkeur om te kiezen voor begeleiding met ons online programma. In dit programma krijg je een unieke persoonlijke begeleiding van je eigen personal coach.

Verzending

Gratis verzending als je vanaf € 53,00 bestelt. Tot € 53,00 betaal je € 8,17 verzendkosten. Je bestelling wordt normaal gesproken binnen 2 werkdagen verzonden.

Samenstelling naar BMI

Voedingssupplementen samenstelling is afhankelijk van je BMI. Bij een BMI van 30 of hoger adviseren wij 6 ivoor kleurige capsule Restore.

Bij een BMI van 29 of lager heb je minder eiwitten nodig en kan een teveel het afslankproces vertragen. Daarom maken we dan een combinatie met de groene capsule gevuld met de Psyllium vezel . Deze vezel zet uit in je maag en geeft een aangenaam vol gevoel. We adviseren 4 ivoor kleurige capsule Restore, en 2 groenkleurige capsule Psyllium.

Bereken jouw BMI