• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

Bescherming persoonsgegevens

Als je iets bij ons bestelt, wil je geen pottenkijkers. Geen ongenode gasten die zien wat je bestelt. Of erger nog: die er met je persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heb je. Dat zouden wij ook niet willen. Daarom doen we er alles aan om je privégegevens ook echt privé te houden. Precies zoals we het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben beloofd.

My-LifeSlim Afslankinstituut B.V. slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Beloofd. Om je aankopen zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we wel eerst gegevens van je nodig.

Persoonsgegevens

...we gebruiken je naam en adres om je pakket bij je af te leveren. 
...je telefoonnummer is handig voor ons als wij nog vragen hebben over je bestelling.

E-mailadres

Je krijgt een e-mail over je bestelling, factuur en de producten die je bij ons koopt. We mailen je onze reactie als je ons je mening hebt laten weten. En aanbiedingen en nieuwsbrieven, die krijg je ook per e-mail. Natuurlijk alleen als je daarvoor toestemming geeft en als je daar blij van wordt. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer? Je uitschrijven is zo gepiept: via de klantenservice of via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

Betaalgegevens

Om je order te betalen, kom je bij ons in een beveiligde betaalomgeving. Als je met iDeal of per overboeking betaalt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan je order te koppelen. Verder gebruiken we je bankrekeningnummer alleen als je geld van ons terugkrijgt. Beloofd. 

Wil je je persoonsgegevens inkijken? Of gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Dat doe je makkelijk zelf via je account. Of je laat het ons weten per e-mail. O ja, let op: als je een bestelling hebt geplaatst, is het achteraf niet mogelijk de naam op de factuur aan te passen.