• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

My-LifeSlim Capelle a/d IJssel / Marlene van Gent

Mijn naam is Marlene van Gent en sinds 2008 ben ik werkzaam als My-LifeSlim gewichtsconsulente in Capelle aan den IJssel.

Vanaf jong meisje ben ik zelf altijd veel te zwaar geweest en heb net als zo velen menig dieet gevolgd. De één met meer succes dan de ander, maar naar verloop van tijd kwamen de kilo's er toch weer aan. In 2007 heb ik definitief de knop omgezet en ben ruim 20 kilo met blijvend resultaat afgevallen.

Als gewichtsconsulente ben begonnen toen ik geen voldoening meer kon vinden in de branche waar ik toen werkte. Ik besloot een poosje mijn volle aandacht op de kinderen te richten en pas weer aan de slag te gaan als ik iets zou vinden wat ik echt leuk vond. Wat dreef mij op dat moment, en waar haalde ik veel plezier uit? Door de vele kilo's die ik was kwijtgeraakt en het regelmatig sporten was ik me veel zelfverzekerder en fitter gaan voelen. Wat zou het niet geweldig zijn om dit gevoel bij anderen over te kunnen brengen en mijn ervaringen te delen.

Ik volgde de opleiding bij My-LifeSlim, en het duurde niet lang voordat ik mijn eerste praktijk op de Bermweg in Capelle opende en niet veel later een volgende in My HealthClub te Krimpen aan den IJssel. Inmiddels zijn beide praktijken ondergebracht in bij Move2Life te Capelle aan de IJssel.

My-LifeSlim Capelle a/d IJssel / Marlene van Gent

Adres: Bermweg 286a
2906 LH Capelle aan den Ijssel
Nederland

Telefoon: 06 215 63 441

E-mail:marlenevangent@mylifeslim.com

Website: http://www.mijnlevenlangslank.nl