• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

Lock down kilo's


Hoeveel Lock down kilo’s ben jij al aangekomen? Na een aantal weken van (intelligente) Lock down merkt menigeen dat er hier en daar wel wat extra vetjes beginnen te ontstaan. Even was dat niet zo’n probleem, maar inmiddels gaat het zoeken van vertier met een regelmatig hapje en drankje toch zichtbaar op billen, buik en heupen worden.

Na ons door verveling weken volgepropt te hebben of aan een wijn of bier infuus gelegen te hebben, moet het nu toch maar eens klaar zijn. Met jezelf een poosje zielig vinden is niets mis, maar een keer is deze crisis hopelijk voorbij en kunnen we ons sociale leven weer oppakken. Kruipen we dan uit ons holletje met flink wat kilo’s extra of zijn we klaar voor “de tijd na de Lock down”.

Netflix moet plaats gaan maken voor een gezond en sportief leven. Veel van de Corona patiënten die op de intensive care liggen, hebben overgewicht. Vooral een dikke buik vormt een risico. Juist in deze tijd van thuisblijven is het goed jezelf in goede gezondheid te houden.

Waar de sportscholen gesloten zijn wordt er flink gewandeld en gefietst. Zelfs het programma Nederland in beweging is ineens populair. En helemaal mooi is dat My-LifeSlim met een nieuwe Challenge komt. We dagen je uit de Corona kilo’s de baas te worden.

Tijdens deze 8 weekse Slank in de Zomer challenge gaan we met elkaar de strijd aan. Jouw eigen consulent zal je hierin begeleiden, maar ook steunen we elkaar in een besloten facebookgroep waarin we iedere dag quotes, tips, en recepten met je delen. We gaan 11 mei van start en de winnaar van de challenge wint een van de FashionChecks van €125, €75 of €50.

Voor informatie of aanmelden kun je eenvoudig je dichtstbijzijnde consulent vinden.

https://www.mylifeslim.com/consulenten/

 

Blijf gezond !!

Team My-LifeSlim