• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

My-LifeSlim kerstmenu 2023


De feestdagen komen er weer aan. Langzaam lichten de winkelstraten op met gezellige verlichting. De etalages vullen zich met de mooiste cadeaus om te geven, maar ook om te krijgen. Afspraken waar of bij wie kerst te vieren zijn inmiddels gemaakt. Misschien ben je dit jaar in de prijzen gevallen en aan de beurt om een heerlijk kerstmenu te bereiden. Hoe leuk je koken mogelijk ook vindt, het blijft een klus om voor een groot gezelschap iets op tafel te zetten en zelf ook nog ontspannen mee te kunnen eten.

Mogelijk lees je dit omdat je onlangs gestart bent met de methode van My-LifeSlim. Ben je net wat kilo’s kwijt, staan de feestdagen voor de deur. Tsja en aankomen wil je nu niet meer. Bijna kun je dat jurkje weer aan waar je een aantal jaar geleden zo verliefd op was en speciaal kocht voor de kerst.

Hoe herkenbaar voor zo velen, hangt de kast vol met prachtige feestexemplaren maar kocht je ieder jaar een “maatje meer”.

Gelukkig heeft onze eigen chefkok en gewichtsconsulent André Basten speciaal voor deze kerst een slank kerstmenu gemaakt. Met dit menu kun je zorgeloos lekker eten zonder aan te komen en hebben je gasten niet eens in de gaten dat er dit jaar geen calorieënbom op tafel is gezet.

Het kerstmenu ontvang je één dezer dagen van je consulent, maar je kunt hem ook online aanvragen via hoofdkantoor@mylifeslim.com. We mailen je hem dan toe.

Fijne feestdagen en een goed 2024 namens het hele team van My-LifeSlim!