• Afvallen onder begeleiding
  • Geen jojo-effect
  • Persoonlijk Dag schema
  • Gezond en vooral lekker eten
  • Past binnen ieder gezin

Smokkelhulptablet, 30 tabletten

€ 34,75

Beschikbaarheid: Op voorraad

OF

Beschrijving

30 tabletten Smokkelhulptablet. Hulp, als je een keer smokkelt door het nemen van een maaltijd of snack, met te veel calorieën.

Informatie

Smokkelhulptablet

Hulp, als je een keer smokkelt door het nemen van een maaltijd of snack, met te veel calorieën.

Soms zijn we niet zo sterk en smokkelen we met een maaltijd die wat meer calorieën bevat dan de bedoeling is. Een ander smokkelmoment is dat momentje van lekker trek, waar door we die snack ’s avond niet kunnen afslaan. Daar moeten we natuurlijk geen gewoonte van maken. Maar soms….

Gebruik

Dosering: 1x daags 2 tabletten Smokkelhulp 5 -10 minuten voor de wat te calorierijke avondmaaltijd of voor consumeren van een snack, met water innemen.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Belangrijk om te weten

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of lactatie zonder medisch advies.
Niet gebruiken door kinderen jonger dan 16 jaar.

Allergie informatie: bevat bestanddelen van schaaldieren. Waarschuwing: Vanwege de absorberende werking dient men de Smokkelhulp tablet niet in te nemen binnen een uur vóór of na inname van een geneesmiddel, aangezien het de werking van het geneesmiddel kan beïnvloeden.

Bewaring

Bij kamertemperatuur, droog en afgesloten bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Deze ontwikkeling is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

De Smokkelhulp tablet wordt geproduceerd volgens de strenge kwaliteitseisen van het FSSC-22000 kwaliteitsregime onder apothekerstoezicht.

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten; LipoSan Ultra (bevat schaaldierbestanddelen) 600 mg, Vulstof (Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylcellulose), Phaseolus extract 12:1 (Witte nierboon) 175 mg, Natriumzetmeelglycollaat, Antiklontermiddel (Non-nano Colloïdaal Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), Bioperine 5 mg, Chroom (Chroompicolinaat) 60 µg 150% RI

  • Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden
  • Buiten bereik van kinderen bewaren
  • Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk

Deze productinformatie is voor het laatst gewijzigd op: 01-10-2023

My-LifeSlim Afslankinstituut BV